Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sabadell
La CUP considera que la pròrroga de tres mesos al Servei d'acollida als immigrants és "una estratègia dilatòria"

Veuen raons ideològiques en la decisió del govern de suprimir la subvenció

02/12/2011 Drets i Llibertats
La CUP de Sabadell opina que la pròrroga de tres mesos de la subvenció al Servei d'Acollida als immigrants (SCAI) és del tot insuficient. Valoren que aquesta mesura  respon a la necessitat del govern de garantir l'aprovació, sense obstacles, dels pressupostos municipals i de preparar, mentrestant, el nou model d’atenció als nouvinguts.

Segons Pau Comellas, portaveu de la CUP, el tancament de l’actual servei se sosté per “motius ideològics de l’alcalde i el seu equip. No  són pas raons econòmiques el que han motivat aquesta decisió, ja que la despesa que l’actual servei suposa per a l’Ajuntament és ínfima”.

En aquest sentit, la formació rupturista remarca que el canvi, momentani, de posició del govern municipal no ha d’amagar la seva agenda real. El PSC s’ha mostrat decidit a eliminar un servei, com l’SCAI, que fins el moment ha estat eficient a l'hora de facilitar la integració de les persones immigrades a la nostra ciutat.

Per Comellas, “amb aquesta posició, el govern Bustos segueix fent el joc al gran empresariat, que durant els anys de bonança va fomentar la importació de mà d'obra barata, però que ara amb la crisi voldria desfer-se de les ajudes a la immigració".

La CUP puntualitza que a banda de garantir la continuïtat d'un servei com l’SCAI, “el què cal és redefinir de dalt a baix com abordem i posem en pràctica unes polítiques d’immigració justes i integradores”. Els independentistes sempre han defensat una política transversal de tractament de les desigualtats.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid