Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Privatitzacions
La CUP contrària a la gestió privada del servei de neteja viària i recollida de residus a Sabadell

La formació lamenta que la gestió del servei no sigui pública i que es torni a hipotecar la ciutat pels propers 15 anys

09/02/2012 Política
La CUP a Sabadell es mostra contrària a l'acord de gestió del servei de neteja viària i de recollida d'escombraries que va assolir el Ple del mes de febrer. Bàsicament, tal i com va defensar durant la campanya, la seva posició és en defensa de la municipalització dels serveis públics i per tant considera inadequat que el servei segueixi a càrrec d'una empresa privada.

El portaveu Quico Andreu ha explicat que això “suposa que l'objectiu de l'empresa que en du a terme la gestió no sigui el d'oferir un servei públic sinó el d'obtenir el màxim de beneficis i, a més, aquests no repercuteixen al conjunt de la ciutat sinó a interessos particulars”. En aquest sentit, Andreu ha afegit que "diu molt poc d'una formació que es fa dir d'esquerres que no aprofiti la finalització d'una concessió privada per a recuperar-la, sinó que, al contrari, la renovi per a 15 anys més."

Per altra banda, la CUP celebra que el Plec de condicions tècniques contempli la incorporació de la totalitat de la plantilla a la nova empresa que gestioni el servei. La formació d'esquerres, però, insisteix que la millor manera per a garantir els drets d'aquests seria que l'empresa fos de titularitat pública on els i les treballadores hi tinguessin un pes rellevant.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid