Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions
Els conductors d'autobús de Barcelona faran vaga dilluns

S'han mantingut en la seva posició tot i els intents de la direcció de TMB d'aconseguir desconvocar la vaga

24/02/2012 Laboral
Tot i la reunió mantinguda aquest divendres a la Direcció General de Relacions Laborals amb motiu del procés de mediació per la convocatòria de vaga, els treballadors d'Autobusos de TMB han mantingut la convocatòria de vaga per dilluns, dia especialment destacat atès que s'inaugura el Mobile World Congress, un esdeveniment que espera l'arribada de milers de persones a la capital catalana.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha presentat aquest divendres al migdia una última proposta per intentar que els treballadors desconvoquessin la vaga. Tot i la proposta, similar a la que es va plantejar a Metro -i que els empleats han acceptat-, els treballadors no l'han acceptat i han mantingut la convocatòria. La direcció de Bus ha denunciat que ha fet "un esforç extraordinari" però afirma que ja "ha esgotat totes les possibilitats de negociació" i que per tant no pot fer "més concessions a les demandes exigides pels sindicats".

Els serveis mínims establerts són del 50% entre les 06.30 i les 09.30 del matí i entre les 17.00 i 20.00 hores de la tarda (hores punta), i del 20% durant la resta de franges horàries. A més, durant els dies de vaga s’estableix un servei mínim d’un Bus de Barri per cadascuna de les línies durant tot el dia. Els sindicats els consideren excessius.

Referèndum a Metro

De la seva banda, els més de 1.300 treballadors del metro de Barcelona voten fins dissabte al migdia en referèndum si mantenen la convocatòria de vaga. El referèndum es va acordar també després que no s'arribés a cap acord amb la direcció de la companyia.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid