Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
MDT: "La salvatge repressió policial posa fi al "Levante Feliz""

L'MDT fa una crida a incrementar la solidaritat del nostre poble amb la lluita dels estudiants i denuncia a la governadora de l'Estat espanyol, que pertany a una família caciquil i que en la seva joventut era propera a formacions feixistes.

21/02/2012 Drets i Llibertats
La brutalitat policial no apaga la revolta estudiantil valenciana La brutalitat policial no apaga la revolta estudiantil valenciana | Autor: @joanaribes
En un comunicat de premsa, el Moviment de defensa de la Terra (MDT) denuncia la governadora de l'Estat espanyol, que pertany a una família caciquil de València i que en la seva joventut era propera a formacions feixistes, ha agafat la màxima del feixista fundador del seu partit (“La calle es mia”) i "ha llançat als seus sipais, unflats d’hormones i anabolitzants i vestits de guerrers galàctics, a estomacar els estudiants, la majoria menors de edat, en una repressió que recorda els pitjors anys del franquisme".

Per a l'MDT, la repressió fa evident que com que no hi ha hagut una ruptura democràtica, els hereus del franquisme són els que governen i manen directament i sense complexos a la ciutat de València, gràcies a la claudicació històrica d’una esquerra oficialista, pactista i genuflexa que es veu dia a dia superada pels esdeveniments.

I és que les darreres manifestacions en defensa de la sanitat, de l’escola pública, del projecte cooperatiu del Parc
Alcosa, etc., han tret al carrer a milers i milers de valencians, davant de les polítiques de privatització dutes a terme per un govern del PP, que està gestionant la crisi econòmica, social i política a favor exclusivament de l'oligarquia financera i la seva reestructuració.

Segons l'MDT, "no esperaven és la reacció del jovent que lluitant sense complexos. No només no s’han fetenrere davant l’ocupació de la ciutat i la impressionant desplegament de les forces d’ocupació espanyoles, sinó que continuen lluitant amb totes les conseqüències, donant-nos una lliçó de dignitat i coratge"

El comunicat finalitza "fent una crida a incrementar la solidaritat del nostre poble amb la lluita dels estudiants, fent-los costat com ja s’està palesant aquest dies als carrers. En els mesos vinents, el pols entre el poble i l’estat capitalista es juga al carrer. O el poble ocupa el carrer o l’ocupen els reaccionaris i les seves forces armades.
A València aquesta lluita està en marxa, i València pot ser l’agulla de la balança"
Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Alhora i la CUP
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid