Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Primavera valenciana
Milers de manifestants prenen València

La manifestació d'avui precedeix una gran protesta que s'ha convocat per demà

21/02/2012 Educació
Milers de persones han pres els carrers del centre de València per seguir condemnant la repressió policial vers els estudiants que es mobilitzen contra les retallades en educació.

La marxa ha partit aquest dimarts a les tres de la tarda de l'IES Lluís Vives i s'hi han afegit els estudiants de les universitats. Armats amb llibres, els protestants es manifesten al crit de "Aquestes són les nostres armes" i han ocupat les principals vies de la ciutat, com el carrer Xàtiva.

Els estudiants demanen l'alliberament dels detinguts i la dimissió de la delegada del govern espanyol, Paula Sánchez de León i del cap de la policia de València per la desproporcionada actuació policial d'aquest dilluns, que es va saldar amb 26 detinguts.

Prèvia de la manifestació de demà

La manifestació d'avui precedeix una gran protesta que tindrà lloc demà dimecres. Sindicats i associacions d'estudiants, entitats i organitzacions polítiques han convocat per aquest dimecres una gran manifestació per rebutjar la violència policial i donar suport als detinguts. 

El conjunt d'organitzacions han constituït aquest matí una plataforma en resposta a les agressions policials. La plataforma exigeix l’alliberament immediat i sense càrrec de les persones detingudes i la retirada dels càrrecs de les que ja estan en llibertat.

La manifestació partirà novament de l'IES Lluís Vives a les sis de la tarda per avançar fins la seu de la delegació del govern espanyol.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid