Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
El Casal Jaume I de Perpinyà es queda petit en la presentació de l'ANC

Durant l'acte es va recordar l'històric militant independentista Josep Serra "Cala" mort recentment, que fou president del Casal de Perpinyà i un dels fundadors de Catalunya Nord per la Independència

27/02/2012 Política
El Casal Jaume Primer de Perpinyà va acollir dissabte més de dues-centes persones en l'acte de presentació a la Catalunya Nord de Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la seua associació territorial Catalunya Nord per la independència (CNxI).

Hervé Pi, president de CNxI, va fer el discur políic de l'acte. Un esdeveniment amb el que també van participar vintena d'artistes i intel.lectuals nord-catalans com ara Gisela Bellsolà, Joan-Daniel Beszonoff, Pascal Comelade i Pere Figueres, Joan-Lluís Lluís o Aleix Renyé, De Calaix, Llamp te Frigui, Maties Mazarico. Tots es va reafima en el projecte de l'ANC. L'acte fou presentat per Berenguer Ballester de Ràdio Arrels. Com a cloenda, moltes de les persones que van assistir van llegir frases curtes militants conegudes, o fragments de poesies, seues o de coneguts autors.

El Casal Jaume I de Perpinyà va resultar massa petit i bona part del públic no va poder entrar a la sala d'actes i van seguir les intervencions a través d'una pantalla al vestíbul i al carrer. Es tracta de la primera vegada que una convocatòria explícitament independentista reuneix més de dues-centes persones de la Catalunya Nord.


 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid