Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
De manars i garrotades, avui València

Si hi penso políticament no entenc d'on surten les ordres per enviar 23 furgonetes de la Policia Nacional i desenes de cotxes plens d'orcos amb porres a rebentar el cap a tothom que se'ls posés per davant a València. No entenc què busca qui des de la política ordena aquesta acció. Vol deixar lliure el carrer per fer-hi l'únic que hi deixen fer, és a dir comprar? O aturar una protesta que nois i noies de quinze anys de l'Institut Lluís Vives han portat a terme amb una dignitat que és l'enveja de tothom arreu dels Països Catalans?

Si hi penso amb tota la fredor del món, em sona a advertiment. És a dir: “mireu de què som capaços”. “No se us acudeixi protestar o rebreu perquè si som capaços de pegar menors, àvies i gent que surt al carrer a fumar, a vosaltres que us queixeu de la nostra reforma laboral i de al misèria a on viureu tingueu clar que us esclafarem...”

Si hi penso amb una mica de perspectiva, tenim davant la vaga dels treballadors i treballadors de TMB a Barcelona i una llei de vaga que la patronal ha demanat als que segur que els l'aproven. O sigui que necessiten violència al carrer (després ja veureu que els culpables són els xavals, quan ho expliqui “La Vanguardia” o Canal 9) i que es vegi sang, primer per deixar clar que no permetran que a Barcelona aturem els seus negocis i després perquè la llei de vaga que faran serà dura, tan dura com la reforma laboral.

I davant d'això què podem fer? Doncs lluitar, sortir al carrer i deixar-los clar que la reforma laboral no la volem perquè som persones, i que, sobretot, no tenim por. No tenim por i no ens en fan. Perquè allò que defensem és just i no ens doblegarem davant l'únic argument que ells tenen: les porres. Que ho tinguin clar, davant la dictadura, cal estendre la rebel·lió. I jo la trio pacífica i a partir de la desobediència civil, pacífica que no inactiva.

Avui a València, demà a Barcelona, al carrer fins que s'afoni la dictadura del capital en forma de falsa democràcia que ens han imposat amb aquest invent dels rics que es diu Unió Europea. I davant les porres, salut i petons, companys i companyes de València, estem amb vosaltres!!! Perquè vosaltres som nosaltres i cap porra ens farà callar!

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid