Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
De manars i garrotades, avui València

Si hi penso políticament no entenc d'on surten les ordres per enviar 23 furgonetes de la Policia Nacional i desenes de cotxes plens d'orcos amb porres a rebentar el cap a tothom que se'ls posés per davant a València. No entenc què busca qui des de la política ordena aquesta acció. Vol deixar lliure el carrer per fer-hi l'únic que hi deixen fer, és a dir comprar? O aturar una protesta que nois i noies de quinze anys de l'Institut Lluís Vives han portat a terme amb una dignitat que és l'enveja de tothom arreu dels Països Catalans?

Si hi penso amb tota la fredor del món, em sona a advertiment. És a dir: “mireu de què som capaços”. “No se us acudeixi protestar o rebreu perquè si som capaços de pegar menors, àvies i gent que surt al carrer a fumar, a vosaltres que us queixeu de la nostra reforma laboral i de al misèria a on viureu tingueu clar que us esclafarem...”

Si hi penso amb una mica de perspectiva, tenim davant la vaga dels treballadors i treballadors de TMB a Barcelona i una llei de vaga que la patronal ha demanat als que segur que els l'aproven. O sigui que necessiten violència al carrer (després ja veureu que els culpables són els xavals, quan ho expliqui “La Vanguardia” o Canal 9) i que es vegi sang, primer per deixar clar que no permetran que a Barcelona aturem els seus negocis i després perquè la llei de vaga que faran serà dura, tan dura com la reforma laboral.

I davant d'això què podem fer? Doncs lluitar, sortir al carrer i deixar-los clar que la reforma laboral no la volem perquè som persones, i que, sobretot, no tenim por. No tenim por i no ens en fan. Perquè allò que defensem és just i no ens doblegarem davant l'únic argument que ells tenen: les porres. Que ho tinguin clar, davant la dictadura, cal estendre la rebel·lió. I jo la trio pacífica i a partir de la desobediència civil, pacífica que no inactiva.

Avui a València, demà a Barcelona, al carrer fins que s'afoni la dictadura del capital en forma de falsa democràcia que ens han imposat amb aquest invent dels rics que es diu Unió Europea. I davant les porres, salut i petons, companys i companyes de València, estem amb vosaltres!!! Perquè vosaltres som nosaltres i cap porra ens farà callar!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid