Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ABÚS POLICIAL
El SEPC a Palma mostra el seu suport als estudiants reprimits de València

Durant l’acte, totalment pacífic, han aparegut fins a 3 furgons de policia espanyola i ha intervingut també la Guàrdia Civil.

19/02/2012 Drets i Llibertats
El Sepc Mallorca va concentrar ahir davant de delegació de govern espanyol a Palma per mostrar la seva solidaritat amb els companys valencians detinguts i reprimits per la policia espanyola en defensa d’un ensenyament de qualitat.

Durant l’acte, totalment pacífic, han aparegut fins a 3 furgons de policia espanyola i ha intervingut també la Guàrdia Civil.

Els van identificar i, després de 20 minuts esperant, han demanat si realment era necessari tant de temps per apuntar quatre dades, moment en el qual han coaccionat i empès a un de nosaltres per dirigir-se a ells en català.

Comunicat

La premsa calla, el poble parla.

Fem una crida a tota la comunitat educativa, a tots els centres de secundària i d’universitats d’arreu del país a mostrar la nostre solidaritat amb l’IES Lluís Vives i la revolta de l’educació que està vivint València aquest dies.

Concentracions a les entrades o patis de les escoles, aturades de 2 minuts, cartells, pancartes o qualsevol mostra de suport, que és dugui a terme en solidaritat amb les companyes de València. De la mateixa manera a les diferents universitats.

Dilluns hem d’aconseguir que el màxim nombre de persones, de centres, universitats viles i ciutats mostrin la seva solidaritat envers aquesta barbaritat, amb la idea de fer un recull d’imatges, de cartells, concentracions, pancartes etc!

SI TOQUEN VALÈNCIA, ENS TOQUEN A TOTS
ENSENYAMENT PÚBLIC I DE QUALITAT
 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid