Repressió
MDT: "La salvatge repressió policial posa fi al "Levante Feliz""

L'MDT fa una crida a incrementar la solidaritat del nostre poble amb la lluita dels estudiants i denuncia a la governadora de l'Estat espanyol, que pertany a una família caciquil i que en la seva joventut era propera a formacions feixistes.

21/02/2012 Drets i Llibertats
La brutalitat policial no apaga la revolta estudiantil valenciana La brutalitat policial no apaga la revolta estudiantil valenciana | Autor: @joanaribes
En un comunicat de premsa, el Moviment de defensa de la Terra (MDT) denuncia la governadora de l'Estat espanyol, que pertany a una família caciquil de València i que en la seva joventut era propera a formacions feixistes, ha agafat la màxima del feixista fundador del seu partit (“La calle es mia”) i "ha llançat als seus sipais, unflats d’hormones i anabolitzants i vestits de guerrers galàctics, a estomacar els estudiants, la majoria menors de edat, en una repressió que recorda els pitjors anys del franquisme".

Per a l'MDT, la repressió fa evident que com que no hi ha hagut una ruptura democràtica, els hereus del franquisme són els que governen i manen directament i sense complexos a la ciutat de València, gràcies a la claudicació històrica d’una esquerra oficialista, pactista i genuflexa que es veu dia a dia superada pels esdeveniments.

I és que les darreres manifestacions en defensa de la sanitat, de l’escola pública, del projecte cooperatiu del Parc
Alcosa, etc., han tret al carrer a milers i milers de valencians, davant de les polítiques de privatització dutes a terme per un govern del PP, que està gestionant la crisi econòmica, social i política a favor exclusivament de l'oligarquia financera i la seva reestructuració.

Segons l'MDT, "no esperaven és la reacció del jovent que lluitant sense complexos. No només no s’han fetenrere davant l’ocupació de la ciutat i la impressionant desplegament de les forces d’ocupació espanyoles, sinó que continuen lluitant amb totes les conseqüències, donant-nos una lliçó de dignitat i coratge"

El comunicat finalitza "fent una crida a incrementar la solidaritat del nostre poble amb la lluita dels estudiants, fent-los costat com ja s’està palesant aquest dies als carrers. En els mesos vinents, el pols entre el poble i l’estat capitalista es juga al carrer. O el poble ocupa el carrer o l’ocupen els reaccionaris i les seves forces armades.
A València aquesta lluita està en marxa, i València pot ser l’agulla de la balança"