Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets humans
Els presos polítics bascos demanen la fi de la dispersió

El Col·lectiu de Presos Polítics Bascos afirma que és un "exercici democràtic urgent"

09/12/2011 Internacional
Els membres del Col·lectiu de Presos Polítics Bascos (EPPK) demanaran la fi de les dispersió com a "exercici democràtic urgent". Segons un comunicat que el diari Gara publicarà dissabte, cadascun dels membres del col·lectiu demanarà ser traslladat a una presó d'Euskal Herria a més d'exigir l'activació de les peticions de llibertat per als qui pateixen mesures extremes.

EPPK explica que ha iniciat un procés de debat sobre la situació política actual i l'estratègia a adoptar que "marcaran la direcció del col·lectiu", el qual considera que la fi de la dispersió és un "exercici democràtic urgent" que els estats han d'abordar "sense tardar". A més, recorda que avui en dia "fins i tot els que durant molts anys han defensat aquesta pràctica ja hi estan en contra".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid