Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Junta Electoral de Zona discrimina la CUP de Barxeta

 La Candidatura d'Unitat Popular de Barxeta ha denunciat el tracte discriminatori per part de la Junta Electioral de Zona del Partit judicial de Xàtiva en l'assignació d'espais. La CUP ha qualificat aquest fet de "decisió política i contrària a la LOREG". El fet és que els han estat denegats reiteradament tots els tres locals disponibles per a fer actes electorals en diferents dates durant més de quinze dies.

La JEZ ha pres decisions discriminatòries que contradiuen l'article a què fa referència en mateixa l’acta denegatòria, ja que no atenen "al criteri d’igualdat d’oportunitats" i perquè atorga preferència a un partit, el PSOE, que no havia presentat candidatura municipal a Barxeta des de l’any 1987.


09/05/2011 00:39 Drets i Llibertats

La denuncia que a una localitat en què s'hi presenten a les eleccions cinc candidatures "és evident que hi ha dies i locals i per a tots", i que les assignacions s'ha fet s'ha fet incomplint la Llei Orgànica del Règim Electoral General, com demostra la desproporcionada concessió de dies i locals al PSOE, partit al qual atorga preferència, malgrat la nul.la presència d'aquest partit durant anys.

Des de la CUP de Barxeta denuncien que el PSOE "no només no ha presentat candidatura en més de 20 anys, de més a més la candidatura actual és de les anomenades “fantasma”, ja que ningú dels seus components, ni el cap de llista, són veïns de Barxeta". Una mesura que discrimina clarament la CUP, que sí que s'hi va presentar i va estar a pocs vots d'obtenir representació.

Per saber-ne més:

Denuncien la guerra bruta contra la campanya de la CUP

 

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid