Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP se solidaritza amb Bildu

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha mostrat aquest dilluns la seva solidaritat als milers i milers de bascos i basques que estan a punt de veure vetada la seva opció política per aquestes eleccions municipals i forals.

En aquest sentit, se solidaritza amb els integrants de la coalició Bildu, amb qui la CUP comparteix molts objectius polítics. Per la formació, aquesta nova decisió judicial posa de manifest "la contradicció entre la clara i ferma voluntat del poble basc per buscar una solució pacífica i dialogada al conflicte polític que l'enfronta amb l'Estat per una banda, i el nul interès per part de les estructures del mateix estat".

02/05/2011 13:39 Internacional

Així mateix, considera que l'estat espanyol ha tornat a demostrar, per enèsima vegada, fins on està disposat a arribar "per impedir l'exercici dels drets democràtics dels pobles i que el camí cap a la independència no serà fàcil ni planer, tampoc als  Països Catalans".

La CUP considera imprescindible que la coalició Bildu concorri a les eleccions del 22 de maig amb total normalitat i pugui posar fi "a un apartheid polític únic a Europa".

Segons la formació, que rebutja una decisió "antidemocràtica que vulnera un dels drets més elementals", cal que el conjunt de la societat catalana s'organitzi, es mobilitzi i estigui disposada "a desobeir les lleis i els tribunals contraris a l'exercici dels drets democràtics, tenint en compte que aquesta situació es pot repetir als Països Catalans".

 

Per saber-ne més:
 
 

 

Rànquings
  1. Dos "anti-wokes" de Reus "fan memòria" del seu pas per un casal de l'esquerra independentista
  2. Manifestació a Palma contra la massificació turística
  3. Manifest llegit a Plama al final de la manifestació sota el lema "Mallorca no es ven"
  4. «Buuuaaaaaah! Jo volia el meu...»
  5. Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua
  6. Poble Lliure exigeix responsabilitats a la CUP davant dels mals resultat electorals
  7. La CUP comença una ronda amb moviments socials per analitzar conjuntament la situació del país i compartir propostes i reptes
  8. Comença el judici a les 7 feministes encausades per la vaga del 8M del 2018
  9. Més de 170 organitzacions ciutadanes de tot l’estat espanyol presenten un manifest per denunciar la creixent militarització a la UE i la instauració d’un discurs bel·licista.
  10. Comença l'evacuació de turistes a Nova Caledònia mentre els independentistes protesten
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid