Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Barcelona se solidaritza amb les webs i els portals que l’Ajuntament pretén tancar

"Uns mitjans que funcionen amb llibertat, sense control institucional, i discrepen del model actual. Tres motius que semblen suficients per fer-los callar". La CUP de Barcelona també denuncia la criminalització i persecució dels moviments populars que promou l'Ajuntament amb el suport de bona part dels mitjans de comunicació.

En un comunicat emès aquest matí, la CUP de Barcelona denuncia la persecució sistemàtica dels moviments populars de la ciutat,  la qual cosa ho considera com a "una excusa perfecte per a desviar l’atenció de les prioritats reals del veïnat." A més a més,  la formació independentista assegura que en aquest moments s'està utilitzant la criminalització d’aquestes persones i col·lectius per "silenciar els motius reals de la vaga general del 29 de setembre, el seguiment i les repercussions d’una reforma laboral que milers de persones van rebutjar pels carrers de la ciutat".

07/10/2010 11:07 Drets i Llibertats

Mentre "es mentia i magnificaven les protestes o l’acció de piquets, s’oblidaven les coaccions i amenaces d’algunes empreses a qualsevol que es volgués sumar a l’aturada. Només es va parlar de violència antisistema i s’amagava la violència institucional" remarca la CUP.

I és que fa temps, segons la formació independentista que, l’Ajuntament de Barcelona, "amb el suport de bona part dels mitjans de comunicació, criminalitza i persegueix qualsevol idea oposada a la seva manera de pensar i d’actuar, i que qüestioni i proposi alternatives al sistema actual". Per a la CUP,  "la gota que ha fet vessar el got és l’escrit que la regidora de Seguretat, Assumpta Escarp, ha enviat a la fiscalia on es demana d’obrir diligències contra diverses pàgines webs dedicades a difondre les activitats dels moviments socials de la ciutat. Una petició feta a instància de l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu".

"Fets com els protagonitzats per Escarp i Hereu, i el seguiment interessat de molts mitjans", segons la CUP, "fan que la simple convocatòria d’una manifestació, sigui titllada com una crida a “provocar aldarulls”. Alhora, els cossos policials s’encarreguen de bloquejar els carrers de la ciutat per impedir un dret fonamental que tenim tots els veïns i veïnes, el de manifestar-nos".

Per saber-ne més:

 

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid