Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més de mil persones es manifesten a Barcelona contra l'Europa del Capital

Unes dues-centes van ocupar la seu del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya en protesta per l'atur, la precarietat i la carestia de la vida.
 
La manifestació va començar als Jardinets de Gràcia i va baixar pel passeig, la ronda de Sant Pere i la via Laietana fins arribar a la seu de Foment del Treball. Entre els manifestants hi ha portaveus de diferents sindicats (CGT, IAC), col·lectius d’immigrants i també una representació dels comitès d’empresa d’algunes de les indústries que aquests dies viuen algun conflicte laboral, com Nissan o Seat.

29/01/2010 09:44 Laboral
Unes dues-centes van ocupar ahir la seu del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya en protesta per l'atur, la precarietat i la carestia de la vida. Convocades per la campanya contra l'Europa del Capital i la Guerra, van denunciar que 1.300.000 persones a Catalunya estan per sota del llindar de la pobresa a Catalunya, que l'atur registrat ja supera les 600.000 persones, que 457.000 pisos estan buits  i que els bancs van guanyar l'any passat 12.000 milions d'euros.
 

 
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid