Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació contra l’Europa de l’atur i la precarietat i pel repartiment del treball i la riquesa

El proper dijous, la manifestació sortirà a les 19h, des de Jardinets de Gràcia (Diagonal / Passeig de Gràcia), durà per lema “Contra l’Europa de l’atur i la precarietat, repartim el treball i la riquesa” i comptarà amb el suport del Fòrum Social Català, el qual tindrà lloc aquell mateix cap de setmana, igualment a Barcelona. Organitza la campanya Contra l’Europa del capital, la crisi i la guerra.

26/01/2010 14:58 Laboral

 

Des de fa uns mesos, un conjunt d’organitzacions, col·lectius i sindicats d’esquerres s’han anat coordinant per impulsar una campanya en motiu de la presidència espanyola de la Unió Europea (UE), per reivindicar un altre model més just i social en els estats i països membres. 

Així com també, denunciar les polítiques neoliberals a les que tant el govern espanyol com el conjunt de la UE estan aprofundint des de l’inici de la crisi, per tal que siguem els treballadors i les treballadores els i les qui paguem els plats trencats.

Un dels primers actes d’aquesta campanya Contra l’Europa del capital, la crisi i la guerra serà una manifestació unitària, el proper dijous, 28 de gener, a Barcelona, en motiu de la cimera de ministres de Treball que hi estarà tenint lloc. La Intersindical-CSC, com una de les organitzacions participants, serà present en aquesta mobilització i crida la seva afiliació i el conjunt dels treballadors i les treballadores catalanes a fer sentir la seva veu, per un altre model d’Unió Europea i per unes polítiques efectives per una ocupació plena i de qualitat. La manifestació sortirà a les 19h, des de Jardinets de Gràcia (Diagonal / Passeig de Gràcia), durà per lema “Contra l’Europa de l’atur i la precarietat, repartim el treball i la riquesa” i comptarà amb el suport del Fòrum Social Català, el qual tindrà lloc aquell mateix cap de setmana, igualment a Barcelona.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid