Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea Social de Sant Andreu realitza un mural contra l'Europa del Capital

L'Assemblea Social de Sant Andreu ha realitzat una gran pintada-mural en el marc de la campanya contra l'Europa del capital, la crisi i la guerra. A la pintada, realitzada davant de l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG), s’hi pot llegir “Contra l’atur, repartim el treball i la riquesa!” [fotos de l'acció].

27/01/2010 19:21 Drets i Llibertats

 

Aquesta acció respon a la jornada d’accions descentralitzades per al dimecres 27 de gener llançada des de la campanya. La COS i Maulets d'Elx també van fer un mural en contra de la visita dels Minsitres de Treball de la UE.

A més, l'Assemblea Social de Sant Andreu també va enganxar pels carrers de Sant Andreu dos cartells denunciant la pujada de preus del transport públic, tant en metro com en bus, així com la retallada de serveis de les línies de bus del districte. En aquest sentit, ja el dia 11 es va fer una acció per denunciar-ho, tot obrint les portes de l’estació de Torras i Bages a primera hora del matí.

Des de l’Assemblea també convoquem a la manifestació del dijous 28 (a les 19h, a Jardinets de Gràcia) contra la cimera de ministres de treball de la UE, així com a la manifestació del dissabte 30 (a les 20h, a Pl. Universitat) contra la pujada de preus del transport públic.

 

Per a saber-ne més:
 
 
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid