Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Tarragona dóna suport a la manifestació contra l'Europa del capital

La CUP de Tarragona dóna suport i anima tothom a participar en la concentració que tindrà lloc demà a les dotze del migdia als despullats per defensar els drets dels treballadors. A causa de la reunió dels diversos ministres estatals de treball per tractar la política laboral de la Unió Europea, diversos col·lectius tan nacionals com locals han volgut manifestar-se contra la precarització del treball així com les polítiques que s'hi duen a terme.

26/01/2010 18:33 Política

   

 

La CUP hi dóna tot el suport i anima a tothom a assistir a la concentració per reclamar els drets col·lectius dels treballadors.
 
Aquest divendres dia 28 comença a Barcelona una trobada de ministres de treball dels diversos estats que pertanyen a la Unió Europea. És per aquest motiu que arreu dels Països Catalans s'han convocat accions de protesta per mostrar el rebuig a l'Europa del capital. A Tarragona, una coordinadora de diversos col·lectius ha convocat per aquest dimecres a les dotze del migdia davant l'estàtua dels despullats una concentració de protesta.  

La CUP de Tarragona vol “vol donar tot el suport a aquesta convocatòria així com també a la manifestació que hi ha convocada el dia 28 a les set del vespre a la Vila de Gràcia”. Animen a la ciutadania a què es mobilitzi “contra tot aquest muntatge que ens estan imposant i que cada cop tendeix més a la precarització dels i les treballadores i a l'opressió dels pobles”. Segons la CUP, "és en moments com aquest que se'ns ha de veure al carrer, cridant i manifestant-nos en defensa de la classe treballadora i dels pobles oprimits”.


Diversos col·lectius i organitzacions socials, polítiques i sindicals de la ciutat (Assemblea de Joves La Guspira, Assemblea Feminista Revolucionària de Tarragona – Cau de Llunes, CGT, Co.Bas, Endavant – OSAN, Plataforma de Parados de Bonavista, Plataforma del Metall, SEPC, USTEC i amb el suport del Fòrum Social Català), com també totes les persones que, a títol individual, vulguin adherir-s'hi, han volgut fer sentir la seva veu davant l'assistència a Barcelona de tots els ministres de treball els quals no són representatius ni tan sols dels territoris formats per la Unió Europea.  


Durant l'acte, el grup de teatre Kabuki farà un esquetx sobre l'explotació laboral i es repartiran octavetes informatives sobre la política laboral que desenvolupa la Unió Europea juntament amb propostes de millora de les condicions de feina fetes pels diferents col·lectius de la ciutat. Encabat, es llegirà el manifest unitari i tothom es desplaçarà cap a l'Oficina de Treball (SOC) per continuar amb l'activitat informativa i de difusió.   

Per a saber-ne més:

Manifestació contra l’Europa de l’atur i la precarietat i pel repartiment del treball i la riquesa - Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid