Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La COS i Maulets fan un mural en contra de la visita dels Minsitres de Treball de la UE

L'assemblea local d'Elx de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i Maulets, el jovent independentista revolucionari, van voler mostrar el seu rebuig a la Unió Europea en el marc de la setmana de lluita que des de les diferents organitzacions de l'Esquerra Independentista i els diferents moviments socials i sindicals s'ha convocat en motiu de la cimera de ministres de treball de la U.E que tindrà lloc a Barcelona.
 
En aquest sentit, el dimarts a la nit van pintar un mural a l'entrada dels Arenals d'Elx.
 

27/01/2010 15:46 Drets i Llibertats

Amb aquest mural volen reclamar la necessitat de convocar una vaga general que paralitze els Països Catalans i mostrar el rebuig de la classe obrera a la crisi econòmica, "al sistema capitalista que les provoca i a la patronal que les utilitza per reclamar al govern espanyol una nova reforma laboral que retalli, encara més, els nostres ja febles drets laborals".
 
Així mateix, se solidaritzen amb en Karim de Vilanova i la Geltrú, condemnat a 50 dies de presó per lluitar contra la crisi.
 
Per a saber-ne més:
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid