Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Les veus de l'Alguer" aquest capvespre a Barcelona

 Rafael Caria i Antoni Canu, dos dels poetes més representatius de l'Alguer, protagonistes de 'Les veus de l'Alguer'. El compositor Manuel García Morante ha estat l'encarregat de musicar els poemes. L'espectacle serà a dos quarts de nou del vespre, al Cercle del Liceu de Barcelona,

El disc, promogut per Jordi Ametller i Eulàlia Ara, s’ha fet amb la intenció de difondre la poesia algueresa i d'agermanar el país.

11/12/2008 16:19 Cultura

Hui al Cercle del Liceu, la soprano Eulàlia Ara, la pianista Tània Parra i el rapsoda Fèlix Pons  presentaran els vint poemes musicats (i sis més de recitats, a càrrec de Fèlix Pons), en presència del poeta Antoni Canu.

La novetat del disc és que els poemes d’aquests dos escriptors s'han musicat, per primera vegada, en un registre clàssic. Fins ara s’havien musicat en uns altres registres.

Rafael Caria, un dels pilars del redreçament cultural i lingüístic de l'Alguer, va morir a l'abril, amb seixanta-set anys.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid