Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona qualifica d'engany el procés participatiu de la Devesa

Es critica l'actuació d'ICV i ERC 
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona qualifica "d'engany" l'inici del procés participatiu per elaborar el pla d'usos de la Devesa. La formació considera que l'obertura d'un procés de participació dels ciutadans s'hauria de fer "sense condicionants ni enganys".

14/03/2008 10:35 Territori
La Candidatura d'Unitat Popular es reaferma en el  compromís de fer costat els veïns i veïnes en les seves reivindicacions, però entenen que l'aposta feta pel tripartit gironí no soluciona el que des de fa mesos s'està demanant: la moratòria del projecte de pavelló dins la Devesa. Tot el contrari, en una actuació estelar d'equilibris polítics, els regidors d'IC-V van tornar a posar els seus interessos individuals i de partit per davant de les idees polítiques que diuen defensar.
 
Per altra banda, des de la CUP creu que ERC ha deixat ben clar quin és el seu paper dins de l'equip de govern de la nostra ciutat: "ser el partit titella del PSC-PSOE", que torna a "embolicar-se en la bandera de la participació ciutadana impulsant un procés amb les mateixes característiques que altres d'anteriors que sols han contribuit a desanimar i defraudar als participants i a la societat gironina en general. El procés engegat al barri de Sant Eugènia per discutir el tema de la frontissa, sense anar més lluny, n'és un exemple clar".
 
Per a la CUP és necessari obrir un procés de participació per a decidir entre totes i tots el futur de la Devesa. Remarca que sigui "un procés que sigui realment i plenament democràtic. Sense condicionaments ni enganys, no amb el plantejament del qual es parteix al pla aprovat per l'Ajuntament".
 
I és que consideren que s'ha de començar de zero, i no com pretén l'equip de govern: "gestionant paral·lelament la construcció d'un pavelló que en boca de l'alcaldessa Anna Pagans sembla ja fet".
 
En aquest sentit, la CUP anuncia que participarà directament en el procés participatiu engegat, tot i les nostres reticències i el mal plantejament i que continuarant denunciant les possibles irregularitats que durant aquest es produeixin. La nostra aposta per la participació ciutadana està per sobre de la doble moral d'aquells que ens governen.
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid