Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2009 Boicot de l'acte d'investidura de Moreso com a rector de la UPF

2009 Boicot de l'acte d'investidura de Moreso com a rector de la UPF

16/03/2009 Tal dia com avui

86996__mg_0324_2_reduida_xEl Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), primera força estudiantil al claustre de la UPF, demana la dimissió.


En una data com avui,  desenes d'estudiants, alguns d'ells difrassats de pallasos, es van concentrat davant de l'edifici del Rectorat de la UPF amb l'objectiu de boicotar l'acte de presa de posició de Joan Josep Moreso com a rector.  Els estudiants protestaven de nou  contra el pla Bolonya, just l'endemà d'un altre desallotjament d'estudiants tancats a la biblioteca de la universitat, malgrat la ubicació de l'acte a darrera hora.

En una data com avui,  desenes d'estudiants, alguns d'ells difrassats de pallasos, es van concentrat davant de l'edifici del Rectorat de la UPF amb l'objectiu de boicotar l'acte de presa de posició de Joan Josep Moreso com a rector.  Els estudiants protestaven de nou  contra el pla Bolonya, just l'endemà d'un altre desallotjament d'estudiants tancats a la biblioteca de la universitat, malgrat la ubicació de l'acte a darrera hora.

Per saber-ne més 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid