Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1998 Il·legalització del Partit del Benestar turc

1998 Il·legalització del Partit del Benestar turc 

16/01/1998 Tal dia com avui
1998 Il·legalització del Partit del Benestar turc 1998 Il·legalització del Partit del Benestar turc

El Tribunal Constitucional de Turquia va declarar il·legal el Partit del Benestar Turc (Refah) i inhabilitava així cinc dels seus dirigents, entre els quals l'exprimer ministre Necmettin Erbakan, per a exercir cap càrrec polític durant un període de cinc anys. La sentència, aprovada per 9 dels 11 membres del Tribunal, considerava provat que el partit havia atemptat contra la laïcitat de l'estat turc. Els restants 150 diputats del Partit del Benestar, que no havien estat inhabilitats, van haver de passar a ser diputats independents. La il·legalització va entra en vigor el 22 de febrer següent d'aquell any.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid