Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2003 Concert contra la guerra a Barcelona

2003 Concert multitudinari contra la guerra a Barcelona

30/03/2003 Tal dia com avui

Més de 30.000 persones, malgrat el mal temps i la pluja, van assistir al concert contra la guerra a l'Irac organitzat per un col·lectiu d'artistes i músics a l'avinguda de Maria Cristina de Barcelona. A l'acte hi van participar una llarga relació d'artistes, com Jaume Sisa, Francesc Pi de la Serra, Gerard Quintana, Javier Gurruchaga, La Fura dels Baus, Sol Picó o Los Manolos. Paral·lelament, es va fer a Barcelona i a moltes altres poblacions catalanes una consulta popular en què es demanava a la gent que expressés la seva posició sobre la guerra i sobre el suport del Govern espanyol a l'agressió a l'Irac.

Per saber-ne més:

35.000 persones assisteixen al macroconcert per la pau a Barcelona, malgrat la pluja

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid