Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Prop d'un miler de persones protesten contra la LAT a la zona cremada de la Vall d'Albaida

A l'entorn de mil perspnes van participar dissabte passat a Ontinyent en la jornada de protesta contra la construcció de la Línia d’Alta Tensió per les serres cremades el passat setembre a Ontinyent, Agullent, Albaida i Benissoda.

Durant la jornada festiva i reivindicativa de la Plataforma contra l'alta tensió es van fer tallers, es va recollir signatures i es va llegir el manifest. Cal recordar així que els treballs d’expropiació de terrenys per construir les torres d’Alta Tensió començarà la propera setmana i la línia hauria d’estar enllestida en mig any. La línia, de 12,3 km i 132 kv, s’estendrà entre Ontinyent i Alcoi, i suposarà un inversió de 2,6 milions de l’elèctrica Iberdrola.

 

21/02/2011 11:55 Territori

Els manifestants van demanar l'aturada de la línia i als ajuntaments afectats que s'oposin, ja que consideren que és un atemptat contra la serra i més concretament van exigir “que l’equip de govern de l’Ajuntament d’Ontinyent, enlloc d’utilitzar als mitjans de comunicació per a tirar balons fora exculpant-se de la línia, assumisca la responsabilitat que suposa governar esta ciutat, i prenga consciència que les accions de hui són el fruit que arreplegaran les generacions del demà”.

Moltes associacions es van adherir a la protesta, entre elles Centre excursionista d'Ontinyent, Centre excursionista d'Alcoi, Colla ecologista l'Arrel, Coordinadora Ecologista de la Vall d'Albaida, Salvem la Valleta d'Agres, Assemblea de Joves Meruts, Comboi, Casal Jaume I de la Vall d'Albaida, Associació de veïns de la Farola, grup de dolçaines i tabals El Regall, Batukem, Grup Scout Mafeking 167 i el Consell local de la Joventut.

Per saber-ne més: 

 

 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid