Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Vilanova crea un "Monopoli" amb les operacions urbanístiques que pateix la ciutat

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Vilanova i la Geltrú ha creat un joc de taula que emulant el famós Monopoli denuncia l'especulació que pateixen espais emblemàtics de la ciutat. Les operacions urbanístiques del joc estan adaptades a Vilanova.

La formació posa així punt i final a la campanya VNG 100MIL que va iniciar la primavera passada contra el creixement urbanístic de la ciutat i per demanar un replantejament de l'urbanisme vilanoví, canviant un Pla General que segons la CUP convertiria Vilanova en una ciutat dormitori de més de 100.000 habitants.

16/12/2010 14:22 Política

Aquest Monopoli vol simbolitzar, per la CUP, el canvi de rumb que hi ha d’haver en l’urbanisme vilanoví. "La construcció, l’especulació i el creixement insostenible han de passar de la realitat a la ficció", manifesta la formació, que creu que cal acabar amb les polítiques d’urbanisme expansiu i creixement insostenible i apostar per una reforma del Pla General que contempli aturar l’Eixample Nord i canviar la qualificació del sòl de l’Ortoll d’urbanitzable a no urbanitzable.

En aquest sentit, la CUP convida aquells que vulguin continuar apostant per polítiques caduques que hipotequen el futur, el territori i el model productiu, a jugar al Monopoli i deixar de construir i encimentar la ciutat. El triparit i els partits de l’oposició, excepte la CUP, sempre han arribat a consensos en matèria urbanística i actualment també ho fan en temes tan actuals com l’Eixample Nord (que es preveu iniciar en els propers mesos) i l’Ortoll (que s’encetarà ben aviat en ésser aprovada la futura comissaria de policia municipal).

El joc simula fidelment el joc real (bitllets, fitxes, daus, cartes de propietat, cartes de sort...) i està pensat per regalar durant les festes de Nadal. Es podrà adquirir a les parades que la CUP instal·larà a la cruïlla de la Rambla Principal amb Francesc Macià els dies 17, 18 (matí i tarda), 29 i 4 de 17:00 a 20:00. També es podrà adquirir al quiosc La Gàrgola (C/ Ca l’Escoda) i a l’Ateneu Vilanoví.

 

{youtube}E4ICCCVSmjc{/youtube}

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid