Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Defensa del català en el primer espectacle 'drag' en català del Pride de Sitges
04/06/2024 Llengua

El nucli de la Plataforma per la Llengua de Sitges participarà en el Pride com a entitat col·laboradora i oferirà un espectacle drag en català. El Pride serà el pròxim divendres, 7 de juny, a les 22 h.

Plataforma per la Llengua disposarà d'un espai informatiu en el recinte del Village, on els assistents podran informar-se sobre la llengua catalana i les campanyes de l'entitat.

Per primera vegada en la història del Sitges Gay Pride, Plataforma per la Llengua, participarà en aquesta festa de reivindicació i gaudi que se celebrarà entre els dies 5 i 9 de juny. L'entitat oferirà un espectacle drag en català en un esdeveniment de volada internacional com ho és el Sitges Pride, una festa que serveix com a acte previ a les celebracions del Dia de l'Orgull, el 28 de juny, que acull cada any més de 45.000 visitants d'arreu d'Europa i del món.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid