Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rodalies
Usuaris de Renfe es concentren a l'estació de Sants per exigir un servei ferroviari digne
27/05/2024 Drets i Llibertats

Usuaris de Rodalies, majoritàriament del Camp de Tarragona, es van concentrar  dissabte passat a l'exterior de l'estació de Sants a Barcelona per dir prou a la situació de "maltractament" que viuen i exigir solucions.

La mobilització va ser convpcada per la plataforma Dignitat a les Vies, sorgida al Camp de Tarragona, però s'hi van sumar altres moviments com '#Pqnoensfotintren', que recull usuaris de la línia R3; i la Plataforma Mercaderies per l'Interior, que reclama modificar el traçat del Corredor Mediterrani per evitar que passi per la costa i ho faci per l'interior de Tarragona. Els usuaris van reclamar més freqüències, més inversions, major informació i més coordinació entre les administracions afectades.

Els membres de la plataforma Dignitat a les Vies van reclamar un augment de les freqüències en hores punta per pal·liar el fet que ara mateix hi ha un únic tren des del Camp de Tarragona que arriba a Barcelona abans de les vuit i fa aturades a totes les estacions. També van reclamar trens dobles en hora punta i la supressió dels trens mixtes regionals-Rodalies i que se suprimeixin els horaris "absurds". D'altra banda, van demanar millor informació i inversió a curt termini per afrontar les incidències, amb autobusos preparats per si s'ha d'oferir servei alternatiu per carretera.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid