Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Punt lila
Inauguració de la segona fase del projecte comunitari Totes Som Punt Lila al barri de Sant Antoni de Barcelona

Inauguració de la segona fase del projecte comunitari Totes Som Punt Lila al barri de Sant Antoni de Barcelona

07/05/2024 Drets i Llibertats
Avui, el barri de Sant Antoni donarà la benvinguda als nous punts liles que entren a formar part de la xarxa comunitària contra la violència masclista Totes Som Punts Lila. 

La AVV Sant Antoni conjuntament amb la Favb van començar a finals de 2021 un projecte comunitari de prevenció, sensibilització i detecció de les violències masclistes i d’acompanyament a les dones des de la pròpia comunitat. El projecte va ser premiat per l’Ajuntament de Barcelona amb el Premi 25N Barcelona antimasclista. El grup motor del projecte, format per entitats, equipaments, associacions de comerciants, tècniques de barri i districte i la FAVB, ha vingut desenvolupant diferents accions amb les veïnes, de la mà d’entitats especialitzades en violència masclista i en urbanisme feminista, per tal de recollir la informació dels espais segurs per les dones.

Amb aquesta informació al barri existeixen molts espais segurs – punts liles que poden formar part de la xarxa amb unes formacions especialitzades en detecció i acompanyament comunitari a les veïnes. El passat 19 d’octubre de 2023 es van inaugurar el primer grup de 17 punts liles de la xarxa. Aquest 7 de maig a la tarda es donarà la benvinguda als nous 18 punts liles que se sumen a una xarxa compromesa amb vides lliures de violència per nenes, noies i dones, una xarxa feminista, intercultural i diversa. A Sant Antoni, farmàcies, botigues, llibreries, Serveis socials, perruqueries, el CAP de Manso, l’Espai d’entitats CLB66, entitats de dones de diferents procedències, el Mercat dominical, els centres cívics i l’Associació Veïnal del barri s’uneixen per dir no a les violències masclistes.

El recorregut serà el següent:
15:50 Lampisteria David Garcia
16:10 Llobet Correduría
16:25 Farmàcia Mistral
16:40 Indian Culture Centre
16:55 Hotel Casa Buenavista
17:15 Amantis
17:30 Articles de Festa Verdaguer
17:45 CAP Manso-EAP Sant Antoni
18:00 Herbolari - El Racó de la Rosa
18:15 Farmàcia Vives Ferrer
18:30 Farmàcia Balanyà
18:45 Farmàcia Sara Herrero
19:00 Adasbcn
19:15 Cortines Lisa
19:30 Agència Matisos
19:45 Bielsa Optics
20:00 Som Sant Antoni
20:15 CBWeed Barcelona Sant Antoni
20:30 Brindem Plegades a AVV Sant Antoni

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid