Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12-M
La CUP proposa un canvi de rumb per Ponent

La formació anticapitalista batallarà per un teixit productiu propi per Ponent, pels serveis públics i per garantir l’accés a l’habitatge

27/04/2024 Política
La CUP ha iniciat la campanya electoral des del barri lleidatà de Pardinyes. Es mostren il·lusionats i amb la convicció que cal una CUP forta per forçar un canvi de rumb en el model productiu de Ponent i del Pirineu. A més, posen al centre de la seva campanya la revitalització del món rural, amb serveis públics, amb l’accés a l’habitatge i amb un pla de xoc per la petita i mitjana pagesia.

En aquest sentit, el cap de llista, Bernat Lavaquiol ha exposat que “aquest 12 de maig votem la CUP, perquè Ponent és molt més que una zona de sacrifici a la mercè de l'agroindústria i els macroprojectes energètics. Perquè el Pirineu és molt més que una zona de sacrifici a la mercè del monocultiu turístic. Un Ponent viu i dinàmic és possible, amb una petita i mitjana pagesia, amb una indústria arrelada al territori, amb uns serveis públics que sostenen la vida i amb un habitatge fora del mercat especulatiu. Perquè Lleida és molt més que una zona de pas entre Barcelona i Saragossa. Perquè un altre Pirineu és possible. Perquè un altre Ponent és possible. Votem CUP”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid