Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Digital
Softcatalà celebra el seu 25é aniversari a València
16/11/2023 Comunicació

Softcatalà, l'entitat que promou la llengua catalana en el món digital, està encantada d'anunciar la celebració del seu 25é aniversari al País Valencià. L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim divendres, 17 de novembre de 2023, a les 19 hores, a l'Umbracle del Jardí Botànic de la UV, a la ciutat de València.

Aquesta celebració commemora un quart de segle d'impuls i dedicació a la promoció del català en l'àmbit digital, rememorant els inicis de l'entitat i repassant els moments més rellevants de la seua història. L'acte estarà presidit per membres destacats de Softcatalà, qui compartiran amb el públic assistent reptes i objectius de futur de l'associació.

Dins de l'acte, es presentaran emocionants novetats relacionades amb els serveis que Softcatalà ofereix actualment, així com l'anunci de la publicació del "Còmic de Softcatalà", una iniciativa que captura l'essència i la trajectòria de l'associació de forma visual i enginyosa.

L'acte, que estarà conduït per Joan Canela, reconegut periodista i escriptor valencià, inclourà una actuació en directe del reconegut grup Jazzmàtiks.

"Ens emociona celebrar aquesta fita tan important en la nostra història, i sobretot fer-ho arreu del territori. El 25é aniversari de Softcatalà no només representa el nostre passat, sinó que també serveix com a trampolí cap a un futur ple de nous projectes i reptes", comenten des de l'entitat.

Aquest esdeveniment està obert a totes aquelles persones interessades en la preservació i promoció de la llengua i cultura valencianes en l'àmbit digital i tecnològic. Softcatalà convida a tots els mitjans de comunicació, membres de la comunitat i simpatitzants a unir-se a aquesta celebració significativa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid