Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Estellés
La Pro Fundació Vicent Andrés Estellés impulsa una campanya per commemorar el centenari del naixement del poeta

Davant de la situació política, la fundació insisteix que "cal lluitar per la nostra llengua i cultura i, si no ho fa l’administració pública, ho farem nosaltres"

20/11/2023 Llengua

La Coordinadora Pro-Fundació Estellés ha fet públic el logo i la campanya ‘’Cent d’Estellés’’ i prepara el seu espai web  per arreplegar totes les activitats que tinguen per objectiu commemorar els 100 anys del poeta. A la pàgina s’estan preparant diferents àrees que contindran tota mena de material: literari, musical, educatiu, teatral, audiovisual i d’arts plàstiques, així com manifestacions de cultura popular i agenda d’actes estellesians arreu del País Valencià. També disposem ja del logo que farem servir durant l’any 2024 en tots els actes que retran homenatge al poeta.

La Coordinadora Pro Fundació ha comunicat també que davant la situació política al País Valencià, gens favorable a reivindicar i homenatjar els nostres referents culturals, demana a la societat civil que no es quede parada. Insisteix que cal lluitar per la nostra llengua i cultura i, si no ho fa l’administració pública, ho farem nosaltres. És per això que encoratgem la població civil, col·lectius i associacions de tota mena a sumar-se a la campanya ‘’’Cent d’Estellés” i a organitzar activitats a cada barri i a cada poble per a fer de l’any 2024 l’any Estellés.

Les entitats que formen la Coordinadora Pro Fundació són Associació Cultural El Bassot, Acció Cultural del País Valencià, Associació Kulturcrítics del País Valencià, Col·lectiu Ovidi Montllor de Músiques del País Valencià, Escola Valenciana i Fundació Sambori, El Tempir, Ateneu de Bétera, 1 Entre tants, Associació Escriptors en Llengua Catalana, PEN català. Convidem a posar-se en contacte amb la Coordinadora a tots aquells col·lectius que tinguen previst fer actes. Poden escriure’ns al correu electrònic profundacioestelles@gmail.com

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  8. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid