Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Crisi climàtica
Una trentena d'entitats constitueixen la plataforma "No a la Copa Amèrica a Vilanova i la Geltrú"

Tot i que la Copa Amèrica se celebrarà a Barcelona el 2024, Vilanova acollirà una regata preliminar d'aquí a un mes, del 14 al 17 de setembre i servirà per donar el tret de sortida a aquest cicle de la competició. Pots consultar el manifest complet i el llistat d'entitats signants AQUÍ i us podeu adherir al manifest emplenant el següent formulari 

01/09/2023

Fa uns dies, una quarantena d'entitats del Garraf van decidir impulsar la plataforma "No a la Copa Amèrica a Vilanova i la Geltrú" contra ler l'impacte "molt negatiu" en termes d'emissions de CO2, i de consum d'aigua, així com en l'ecosistema i el litoral. Afegint que es tracta d'una cita esportiva "elitista" i avisen que es tracta d'un "macroprojecte més dels que trinxen el territori".

La plataforma afirma que es tracta d’una cita esportiva “elitista i totalment innecessària”, i avisen que es tracta d’un “macroprojecte més dels que trinxen el territori”. A més, recorden el context d’emergència climàtica i habitacional actual i adverteixen que aquests esdeveniments generen treball precari i encareixen el preu de l’habitatge. “No només no respon als interessos de la majoria de la població sinó que contribueix a un empitjorament de les seves condicions de vida i a un augment de l’exclusió social i la precarietat laboral. A més, suposa una despesa pública innecessària i un sobreendeutament que acabarem pagant entre totes”, afegeixen.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid