Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipalitzacions
La CUP Tarragona celebra la internalització de les treballadores de les biblioteques municipals

Des que la consellera Inés Solé va assumir la conselleria de Cultura i Festes s’ha estat treballant perquè això fos una realitat

21/05/2023 Cultura

Aquest matí el Consell Plenari ha aprovat exercir directament els serveis de prestacions professionals necessaris per al desenvolupament de projectes i programes de la Biblioteca Pepita Ferrer i la creació de diferents llocs de treball a la plantilla de personal laboral. En aquest sentit, les cupaires celebren el pas important que ha donat l’Ajuntament “en la internalització d’un nou servei”.

La consellera Inés Solé s’ha mostrat satisfeta per aquest pas en la gestió de les biblioteques que ha comportat la internalització de cinc treballadores, una mesura en la que s’ha estat treballant des que la CUP va assumir la regidoria de Cultura i Festes.

Solé ha defensat les biblioteques com eixos socioculturals dels barris de la ciutat, “generadors de sinergies, transversalitat i sobretot, construcció comunitària, d’identitat i cultura” i com a tal “cal que s’integrin en el funcionament i lògica de la resta de serveis municipals prestats directament per l’Ajuntament”.

Finalment, la consellera cupaire ha exposat la necessitat de potenciar i consolidar els projectes d’innovació liderats des de les biblioteques “i des del servei municipal de cultura i festes”. A més, ha ressaltat els passos que s’estan donant per construir la Xarxa de Biblioteques i cultural de la ciutat, “que no es pot aturar” per vertebrar una cultura emancipadora i transformadora “també en el marc de les biblioteques i els lletres”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid