Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 23
CUP-SOM POBLE presenta a La Bisbal d'Empordà les candidatures per a les eleccions municipals

"no vivim moments àlgids, precisament per això té el doble de valor la gent que s’organitza. Hem de créixer, hem d’interioritzar que som poble i lluitar per aquest", ha apuntat Albert Botran, diputat al Congrés espanyol dels Diputats per la CUP

25/03/2023 Política

CUP- SOM POBLE ha fet una demostració de força presentant les seves candidatures d'arreu de comarques gironines per a les eleccions municipals de 28 de maig a La Bisbal d'Empordà. La formació fa un acte per engegar motors i entrar amb força als ajuntaments per "canviar les dinàmiques de sempre i fer un pas decisiu per pujar els ànims i seguir lluitant per la independència del país". El seu objectiu és consolidar els projectes presents i engegar-ne de nous, amb més de 37 candidatures confirmades i algunes que encara resten per tancar.

Albert Botran, diputat al Congrés espanyol dels Diputats per la CUP, ha començat l'acte dient que "no vivim moments àlgids, precisament per això té el doble de valor la gent que s’organitza. Hem de créixer, hem d’interioritzar que som poble i lluitar per aquest". Seguidament, la candidata per La Bisbal, Alba Solés, ha exposat la feina a govern d'aquesta última legislatura i que “quan la CUP governa, passen coses". Ivette Casadevall, candidata per Farners, ha defensat en la seva intervenció que "No s'hi val seguir hipotecant a les generacions futures amb aquesta falsa sensació de seguretat, perquè tenim una crisi social, econòmica i sobretot ambiental on segueixen posant falses solucions que no pretenen transformar el sistema caduc actual". Finalment, Guillem Surroca, candidat per Cervià de Ter, ha recalcat que "Venim a guanyar i venim a governar, per canviar les formes de fer política, lluitar per la independència i avançar en drets. Venim per esdevenir la força central".

L'acte, ha comptat també amb la participació d'un grup de música. I ha acabat amb l’himne de Catalunya “Els Segadors” a viva veu cantat pels candidats i candidates i un vermut final.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid