Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindicalisme
Som Intersindical desplega la campanya “Per guanyar drets” a la Vall d’Hebron i a l’ICS

La novetat en per aquestes eleccions sindicals és que a més de l’Hospital Universitari Vall Hebron, Som Intersindical presenta candidatura a territorials de Barcelona, Girona, Vallesos i Maresme, les de major nombre de professionals de l’Institut Català de la Salut

25/02/2023 Laboral

Som Intersindical, el sindicat creat a l’Hospital Universitari de Vall Hebron que es presenta a les eleccions sindicals dels dies 28 i 29 de març, ha expressat en una nota de premsa "que vol guanyar 21 drets en defensa del personal que treballa a l’CS que estan disponibles a la web www.dretsaguanyar.cat"

La novetat en per aquestes eleccions sindicals del març és que a més de l’Hospital Universitari Vall Hebron, Som Intersindical presenta candidatura a les atencions primàries de les Gerències territorials de Barcelona Ciutat, Girona i Metropolitana Nord, les de major nombre de professionals de l’Institut Català de la Salut.

Aquest sindicat amb implantació a l’Hospital Universitari de Vall Hebron destaca que "s’ocupen del assumptes sindicals que es produeixen en el sector de la sanitat. Practiquen un sindicalisme de classe i nacional, el principi de solidaritat i acció sindical global són els eixos de la seva activitat sindical." I en remarca els seus objectius sindicals, recollits en la nota de premsa:


1. La defensa del dret a la protecció i promoció de la salut integral dels i les ciutadanes catalanes.

2. La defensa del caràcter de servei públic de l’atenció de la salut i, per tant, la consolidació d’un sistema sanitari públic, universal, gratuït i de qualitat.

3. La lluita per la integració dels legítims interessos particulars dels diferents col•lectius en una concepció sindical global, en una acció comuna.

4. L’organització, l’assessorament i la defensa de les condicions laborals, professionals i socials dels i les treballadores del sector sanitari allà on calgui. Condicions laborals i servei sanitari de qualitat: dos objectius irrenunciables.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid