Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanita pública
Cadena humana per encerclar l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona
14/05/2015 Salut
La Marea Blanca i SAP Muntanya convoquen la tercera cadena humana a l'hospital de la Vall d'Hebron. Han fet una crida a tota la ciutadania a participar en la defensa d'una sanitat 100% pública i per demanar la dimissió del conseller de Salut Boi Ruiz, que les entitats assenyalen com el principal responsable de la degradació d'aquest dret col·lectiu.

La concentració serà a les 12 hores del diumenge 17 de maig, amb la sortida prèvia en columnes, a les 10,30 hores de Sant Andreu a la plaça Orfila i a les 11 del matí de Nou Barris al CAP de Guineueta.

Valora
Vídeos
Cadena Humana al Vall d'Hebró - 17 de maig de 2015
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid