Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VAGA SANITAT I EDUCACIÓ
La Intersindical exigeix posar fi a les retallades en Sanitat i Educació per evitar una situació de col·lapse.

Pel que fa a la vaga de sanitat, la portaveu de la sectorial, Mònica Meroño, valora molt positivament la primera jornada de vaga, avui dia 24, i considera que "era indispensable que totes les categories del sistema sanitari participessin en igualtat de condicions en aquesta vaga, ja que la precarització ens afecta a totes i cal que lluitem plegats per revertir la situació actual".

25/01/2023 Laboral
La Federació de Serveis Públics de La Intersindical ha exigit al govern  que d'una vegada per totes faci una aposta clara pels serveis públics i reverteixi la situació de col·lapse que s'està vivint en molts casos. Segons la Secretaria Federal de la Federació, Àngels Torrents: "És intolerable que dos serveis com la Sanitat i Educació hagin de reclamar qüestions tan bàsiques com hi hagi recursos suficients perquè el sistema no col·lapsi. La precarització i la manca de personal acaba generant situacions d'angoixa i estrès per la impossibilitat de donar uns serveis correctes als usuaris. Com a sindicat nacional i de classe, estem compromesos a defensar els drets de tot el personal a una feina digna i els drets de totes les persones a rebre uns serveis públics de qualitat".

Pel que fa a la vaga de sanitat, la portaveu de la sectorial, Mònica Meroño, valora molt positivament la primera jornada de vaga, avui dia 24, i considera que "era indispensable que totes les categories del sistema sanitari participessin en igualtat de condicions en aquesta vaga, ja que la precarització ens afecta a totes i cal que lluitem plegats per revertir la situació actual".

Per la seva banda, el portaveu de la sectorial d'Educació, Bernat Pèlach, considera que "és hora d'acabar d'una vegada amb les retallades que fa anys que acumulem, de posar fil a l'agulla als problemes estructurals en Educació i de garantir una immersió lingüística real que garanteixi la igualtat tot l'alumnat". Per aquest motiu, anima a participar en la vaga educativa de demà i demà passat i a continuar treballant per una estabilització real del personal interí.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  8. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid