Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga
Gener calent: vaga d'Educació el 25 i 26 i de gener

La vaga convocada per l'USTEC per als dies 25 i 26 de gener coincideix amb la del col·lectiu de metges

01/01/2023 Educació

El sindicat USTEC va anunciar fa uns dies la convocatòria d'una vaga del personal dels centres públics per als dies 25 i 26 de gener per una escola pública de qualitat i la recuperació dels drets laborals, una vaga que coincideix amb la convocada pels sindicats de professionals sanitaris.

La portaveu del sindicat de docents, Iolanda Segura, va expressar fa uns dies que la coincidència de la vaga amb la dels metges no és casual i que la convocatòria va més enllà de les reivindicacions del sector, sinó que pretén que "d’una vegada per totes" els dos sectors es converteixin en una prioritat "en els pressupostos i en les polítiques que gestionen els governs”.

Entre les reivindicacions del sindicat s'ha destacat el retorn dels sexennis per a tots els estadis, amb un reconeixement del deute, així com la reducció d'hores lectives per als docents de més de 55 anys. L'USTEC també hi afegeix dues mesures que no requereixen de dotació pressupostària, com una negociació del calendari, el blindatge del juliol i un mínim de dies de preparació d’inici de curs, i un pacte d’estabilitat.

USTEC han emplaçat la resta de sindicats a "sumar-se a la convocatòria de vaga”, que amb tota probabilitat comptarà amb el suport de la resta de sindicats amb presència a Educació.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid