Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#NoPaguem
BATEC torna a l'acció: "Hem obert la segona estació de Renfe més gran de Catalunya"

En un comunicat el col·lectiu manifesta que Catalunya no és l'únic territori de la nació que pateix les conseqüències del mal servei de Renfe, ja que el País Valencià només ha rebut 50M€ dels 3400 pressupostats entre el 2010 i el 2020 per a infraestructures

03/06/2022 Drets i Llibertats

Aquest dijous a la tarda, BATEC ha dut a terme una nova acció de protesta contra la manca d’inversions a Rodalies  a l’estació de Plaça de Catalunya. Un grup de joves han forçat els torns d’entrada, on habitualment es validen els tiquets, per tal que els passatgers hi poguessin accedir de franc. A la crida que han fet a les xarxes es deia que també hi haurien activitats com concerts, xerrades i tallers de cultura popular. Com així ha passat, una taula rodona amb el Sindicat de Lloguetres i Rebel·lió o Extinció, compartint experiències sobre les nostres lluites amb l’objectiu que "no ens robin el present. La cloenda de la protesta ha estat amb un concert  del grup Ginestà  i Alergicas_alpolen a l'interior de l'estació de Plaça Catalunya.

El col·lectiu es va donar a conèixer el  passat 4 de maig, quan centenars van passar sense pagar a l’estació de Renfe d’Arc de Triomf i van anunciar una vaga de pagaments a Rodalies a partir de l’11 de maig.

Sota el lema  “Fins que Madrid no pagui, no paguem!”, BATEC denuncia que "Madrid promet inversions per la xarxa ferroviària a Catalunya que no arriben mai. De tots els diners que pressuposten, la major part mai s'arriben a gastar en millorar els trens de la RENFE que agafen la majoria. El desastre de la RENFE a Catalunya té reponsables i és hora de començar a assenyalar-los. T'hi sumes?", així s'autodefineixen a la seva pàgina web.

 

 

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid