Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
Centenars de pensionistes es manifesten davant la seu de Banc d'Espanya a Barcelona
05/10/2021 Drets i Llibertats
Aquest dilluns, a les deu del matí, sota una pluja persistent, centenars de pensionistes s’han manifestat des de la Plaça Universitat de Barcelona fins a la seu del Banc d’Espanya a la Plaça Catalunya.

La manifestació ha estat convocada per la Coordinadora de Marees Pensionistes de Catalunya i tenia com a objectiu rebutjar les constants declaracions i provocacions del seu governador, Pablo Hernández de Cos, en contra de les pensiones públiques i a favor de les pensions privades. Davant el Banc d’Espanya s’ha llegit el comunicat que s’ha lliurat posteriorment al banc i que us adjuntem.

La mobilització d’avui mostra la determinació i el compromís de les persones pensionistes, en un dia en què la pluja i vaga a Renfe dificultava el transport a Barcelona, per seguir ocupant els carrers i les places de tots els ajuntaments, tant catalans com arreu de l’Estat, en defensa de les seves reivindicacions i dels serveis públics. Cosa que fan cada dilluns a les 10 del matí a la Pl. Universitat des de fa quatre anys.

La Marea Pensionista de Catalunya participarà en la manifestació que es farà a Madrid el 16 d’octubre, convocada per la Coordinadora Estatal en Defensa de les Pensions Públiques (COESPE), a la que assistiran pensionistes de tot l’Estat espanyol.

L’objectiu és mostrar el nostre rebuig a la reforma de les pensions pactada entre el govern del PSOE/Unides-Podemos, els sindicats majoritaris (CCOO i UGT) i la patronal i reivindicar una auditoria dels comptes de la Seguretat Social, per demostrar que les pensions públiques són sostenibles.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Alhora i la CUP
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid