Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita antirepressiva
Presentació de la Conferència Nacional Antirepressiva per avançar "Cap un front comú contra la repressió!"

S'ha fet crida a no acceptar renúncies en un context de confrontació que no s’ha vist gens alterat políticament, malgrat que es vulgui fer creure el contrari. I és, alhora, una crida a reforçar la lluita antirepressiva.

01/09/2021 Drets i Llibertats

A partir d’una iniciativa de la Sectorial Antirepressiva de l’ANC s’ha estat treballant al llarg dels darrers mesos en l’organització, per al dia 2 d’octubre vinent a Girona, de la Conferència Nacional Antirepressiva amb l’objectiu d’avançar cap a un ‘front comú contra la repressiói’.

La jornada, que s'ha presentat aquest migdia, constarà de diverses taules de debat que afrontaran diferents aspectes de la repressió (des dels presos, exiliats i represaliats – incloent-hi els familiars i els entorns afectats; i les tasques a nivell nacional i internacional) amb l’objectiu de trobar una acció i una estratègia comunes partint de la consciència de la necessitat de no acceptar renúncies i reforçar la lluita en un context de confrontació d’alliberament nacional com és el nostre. Les idees i els posicionaments aportats pels represaliats del 92 hi tenen un paper important.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid