Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
reacció a la condemna
Concentracions a un centenar de poblacions exigeixen l'absolució de Marcel Vivet

La majoria de concentracions a twitter

18/06/2021 Drets i Llibertats

Milers de persones  a tot Catalunya han exigit aquest dijous l'absolució de Marcel Vivet. A la plaça Sant Jaume més d'un miler de persones han denunciat la condemna i han demant al govern que retiri l'acusació. En aquest acte han participat el Grup de suport amb Marcel Vivet, l'ANC, Òmnium Cultural i la Intersindical. 

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha acusat les institucions catalanes d'haver adoptat l'estratègia de la "rendició". "Rendició és posar la catifa vermella a l'operació reencuentro", ha dit posant d'exemples els actes de Foment, el Cercle d'Economia o el del Liceu, que comptarà amb el protagonisme del president del govern espanyol, Pedro Sánchez. "L'altra és la de dir que no tenim rei i cremar-lo quan vingui". Marcel Mauri, també ha criticat l'acusació exercida per la Generalitat i ha llegit una carta de Jordi Cuixart en suport a Vivet. La diputada de la CUP Dolors Sabater ha parlat en nom del Grup de suport, fent una crida  ha fet una crida a mobilitzar-se i Sergi Perelló, en nom de la Intersindical, ha qualificat el judici de "polític.

A Girona la concentració va ser a la plaça del Vi a les 20h. i pocs minuts després es va desplaçar fins les portes de la seu de la Generalitat a la plaça Pompeu Fabra, on es va encartellar la façana de l'edifici amb cartells amb el lema 'Marcel absolució'.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid