Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
El diputat al Parlament Dani Cornellà declara als Jutjats per la denúncia interposada contra els mossos per l’agressió soferta en la concentració en suport a Pablo Hasel

El diputat cupaire s’ha mostrat ferm en reivindicar que no segueixin quedant impunes les agressions dels cossos policials als càrrecs electes i als ciutadans que legítimament exerceixen el seu dret a protesta

31/05/2021 Drets i Llibertats

Avui, dilluns 31 de maig, coincidint amb el dia en que s’ha fet pública la sentència de l’Audiència de Barcelona que condemna a dos anys a un agent dels Mossos d’Esquadra per l’agressió l’any 2016 a un periodista de La Directa a qui li va trencar el dit, el diputat de la CUP al Parlament de Catalunya en Dani Cornellà ha testificat als Jutjats de Girona en qualitat de perjudicat per la denúncia que va presentar contra els Mossos també per una agressió soferta.

Aquest cas fa referència als fets ocorreguts el febrer passat,en què en el marc de la concentració a Girona de rebuig a l’empresonament del raper Hasel, un agent dels Mossos d’Esquadra va ferir d’un fort cop al cap amb la porra a Dani Cornellà. El diputat ja va informar que presentaria denúncia ja que considera va ser agredit d’una manera brutal i totalment injustificada.


El diputat, que ha sortit satisfet de la seva declaració, s’ha mostrat també encoratjat per la sentència que s’ha conegut avui: “no es pot acceptar ni una agressió policial més, no poden quedar impunes aquells que fan servir la violència per coartar el legítim dret de protesta dels ciutadans i els càrrecs electes. Això s’ha d’acabar”, ha declarat a la seva sortida dels Jutjats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid