Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-F
La CUP-UNCPG celebra un resultat històric amb l’entrada del segon escó a les comarques nord-orientals

La formació cupaire ha superat el nombre de vots envers resultats de les eleccions del 2017

15/02/2021 Política

Dani Cornellà ha manifestat que aquestes eleccions no s’han celebrat en el millor escenari possible, i que hem pogut veure les conseqüències d’aquestes eleccions imposades amb la baixa participació que hi ha hagut però tot i això ha volgut deixar palès: “celebrem els resultats obtinguts a Girona amb la consolidació d’un escó i l’entrada de la Montserrat Vinyets, la número 2 per Girona, al Parlament de Catalunya.”

Montserrat Vinyets ha volgut deixar constància que la formació lamenta l’entrada de l’extrema dreta al Parlament, sobretot amb l’entrada d’un escó per Girona: “No dubteu que tant als carrers com a les institucions combatrem el feixisme de cara”. Dani Cornellà ha volgut remarcar que a partir de demà, la formació es posarà a treballar per teixir aliances amb partits, moviments socials i sindicals, i que treballaran plegades per lluitar fins les últimes conseqüències els grans consensos de país.

Tanmateix, els dos candidats han volgut celebrar l’entrada de les candidates de Lleida i Tarragona, Pau Juvillà i Laia Estrada, i les de Barcelona, Dolors Sabater, Carles Riera, Eulàlia Reguant, Xavier Pallicer i Basha Changuerra.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid