Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria
Ha mort als 86 anys Carles Alabart Pau, resistent del FNC històric
14/02/2021 Història

Divendres passat va morir Carles Alabart Pau, als 86 anys d'edat.

Alabart Va formar part de l’equip de pas clandestí de fronteres vinculada a la resistència del Front Nacional de Catalunya (FNC) des del 1965 fins el 1971. Havia estat el secretari de la Societat Catalana de Geografia i impulsor, entre altres, del Congrés de Cultura Catalana.

Una imatge d'aquests passos clandestins són la fotografia, d’esquerra a dreta: Xavier Margais, Carles Alabart i Iridi Casanova. En aquella ocasió traslladaven exemplars de la biografia Francesc Macià. President de Catalunya de 1968, editada per Manuel Viusà a París.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid