Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El conseller Lluís Puig és un ciutadà lliure a tot europa menys a l'Estat espanyol
Nova clatellada a l'Estat: la justícia belga denega l'extradició del conseller Lluís Puig i tomba l'euroordre espanyola. La lluita des de l'exili torna a demostrar que estem davant una persecució política contra l'independentisme que no se sosté més enllà dels Pirineus.

Segurament, la Fiscalia recorrerà i l'embat seguirà, però la notícia és, sense dubte, un èxit rotund que confirma l'estratègia traçada a l'exterior i representa un dur cop a les aspiracions de l'Estat per acabar amb l'independentisme i el seu anhel legítim de llibertat!

El Consell per la República celebra aquesta decisió i felicita el conseller i el seu equip jurídic. A més, aquesta decisió té un impacte directe en el futur suplicatori dels eurodiputats catalans independentistes també exiliats. La denegació de l'euroordre confirma de nou la importància de la tasca a l'exili del Consell.

Seguirem lluitant incansables fins a la llibertat i l'assoliment de la República catalana.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid