Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
Correllengua 2019 a Sitges
13/10/2019 Llengua
Un any més Sitges acollirà una parada del Correllengua. Serà el 26 d'octubre i anirà dedicat a Pere Calders. En un entorn polític difícil i amb els nostres drets i llibertats cada cop més limitats, el Correllengua és un espai de reivindicació i de promoció de la llengua i la cultura catalana.

Enguany s'han preparat diferents actes per poder arribar a tots els públics: la presentació d'un llibre de Pere Calders, l'arribada de la Flama amb lectura de contes, una xerrada a càrrec de Xavier Gimeno, un sopar popular i finalment un concert amb les PD Las de Moda i els grups Seguirem i Tres de Pego. 

El Correllengua és organitzat per la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana) i a Sitges hi han participat la Colla Jove de Castellers de Sitges, Òmnium Cultural i l'Ateneu Popular de Sitges.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid