Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sobiranisme
La Junta Electoral fa pública la llista definitiva de candidatures a les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea

Del 30 de maig al 9 de juny es faran els actes de publicitat de les candidatures. Seran actes virtuals retransmesos en directe pel canal de Youtube de l’Assemblea, en què les candidates i candidats podran presentar el seu projecte per al Secretariat Nacional de l’entitat.

29/05/2020 Política

Aquest divendres 29 de maig, la Junta Electoral ha fet pública la llista de candidatures finalment admeses a les eleccions al Secretariat Nacional, que tindran lloc de forma virtual entre el 10 i el 13 de juny. Un total de 116 candidates i candidats es presenten a aquestes eleccions.

Entre el 30 de maig i el 9 de juny se celebraran els actes de publicitat de les candidatures; les candidates i candidats hi podran participar per presentar i explicar el seu projecte.

Els actes es podran seguir en directe pel canal de YouTube de l’Assemblea i es podran adreçar preguntes a les candidates i candidats a través dels comentaris d’aquesta mateixa xarxa.

Els actes seran organitzats per les Assemblees de Base de l’entitat i hi podran participar les candidates i candidats de la regió i qui es presenti pels blocs Nacional, Sectorial i Jove. És a dir, les candidates i candidates del bloc territorial només podran participar en l’acte de la regió per a la qual es presenten. Cal tenir en compte que hi haurà una excepció, a l’acte organitzat per Sectorials hi podran participar totes les candidates i candidats siguin del bloc que siguin.

Veure el calendari i els candidats

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid