Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nou web del crim de l'Helena Jubany

Al nou web helena.jubany.cat/crim que pot servir per aconseguir noves informacions que ajudin a reobrir el cas també hi ha enllaços per poder veure els dos capítols de "Crims" a TV3 i escoltar els sis capítols de "Crims" a Catalunya Ràdio.

09/04/2020 Comunicació

Dilluns 6 d’abril de 2020, la família de l’Helena Jubany ha obert un web amb informació del seu assasinat. A helena.jubany.cat/crim s'hi poden trobar detalls del crim i un resum cronològic de la investigació, que es va tancar sense concloure ni resoldre l’assasinat comès el 2 de desembre de 2001. Si algu té noves informacions que ajudin a reobrir el cas, pot contactar amb la família des d’aquest web.

Al nou web helena.jubany.cat/crim també hi ha enllaços per poder veure els dos capítols de "Crims" a TV3 ( Vídeo Capítol 1 - Vídeo Capítol 2) i escoltar els sis capítols de "Crims" a Catalunya Ràdio.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid