Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CORONAVIRUS
La Xina sospita que l'exèrcit dels Estats Units va poder portar el coronavirus a Wuhan

Segons un alt funcionari xinès la delegació americana que va participar a finals d'octubre a Wuhan als Jocs Mundials Militars del 2019 podria ser l'origen del coronavirus COVID-19 que va sorgir a la ciutat  20 dies després

14/03/2020 Internacional

El portaveu del ministeri d'Exteriors de la Xina va afirmar ahir a través de Twitter que l'Exèrcit dels Estats Units podria haver portat el coronavirus a la ciutat de Wuhan, on va sorgir el primer brot de COVID-19 a mitjans de novembre i que en 4 mesos ha causat la mort de més de 5.000 persones i infectat a més de 140.000 a tot el món.

Més de 100 països i 10.000 atletes (uns 200 dels Estats Units) van participar en els Jocs Mundials Militars de 2019 que van concloure el 27 d'octubre a Wuhan (20 dies abans del primer cas de COVID-19 al món).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid